Arcfiatalítás: Guna bioliftinggel
Arcfiatalítás,  Arckezelés

Guna biolifting

Mit jelent a Guna biolifting?

A biolifting egy orvos-esztétikai kezelés, amely a kollagén stimuláción alapul. A kezelés során mikrotű segítségével (vagy tű nélkül elektrophorézissel) dinamizált hatóanyagokat juttat be a szakember a páciens arcbőrébe (kötőszöveti rész), amelynek hatása, hogy a sejtek újraélednek, felelevenednek és a sejtközötti állományuk megtisztul. Az arcbőr keringése javul, a méreg- és a salakanyagok eltávolodnak. A kezeléssel nem változik meg az arckontúr, nem lesz mesterkélt, hanem fokozatosan javulni kezd, mivel a kollagén termelődésével egy természetes megújulás, ránctalanítás történik. Ezért a kezelés végén szemmel láthatóan több évet fiatalodik az ember, bőre simább, rugalmasabb, feszesebb lesz.

A kezelés során használt különböző hatóanyagú készítmény megnevezése a Guna ampulla, – amelyet az olaszországi a GUNA cég gyártja – ezért ezt a kezelést Guna bioliftingnek is nevezik.

Mikor érdemes ezt a kezelést választani?

Általánosságban elmondható, hogy az első ráncok megjelenésekor alkalmazható ez a módszer az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejen, ránctalanítás céljából. Emellett nagyon jó eredmények vannak abban az esetben, ha a fejbőrön foltokban vagy diffúzan hajhullás tapasztalható, mivel a kezelés hatására a hajas fejbőr regenerálása és a hajhagymák működésének beindítása történik. Szintén javasolt a kezelés a heges arcbőr esztétikai kezelésére.

A kezelés előnye

A kezelés előnye, hogy azonnal látható eredményt hoz, nem allergizál és nincs ismert mellékhatása, kis mennyiségű dinamizált hatóanyag is elégséges, és más kezelésekkel együtt kombinálható. Szintén előnyös tulajdonsága a kezelésnek, hogy a beavatkozás után nincs több hetes gyógyulási idő, a kezelés után folytathatja a paciens a szokásos napi tevékenységét.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

Egy beavatkozás 5-10 alkalmas, mely heti vagy kétheti rendszerességgel történik. Ezután elégséges évente egy-egy emlékeztető beavatkozás megismétlése.

A beavatkozás ára

Mivel egy beavatkozás több alkalomból áll, ezért egy 10 alkalmas Guna biolifting ára attól függően, hogy kozmetikában vagy szépségklinikán történik 200 – 300 000 Ft körül mozog.