Hyamatrix arcfiatalítás
Arcfiatalítás,  Arckezelés

Hyamatrix arcfiatalítás

Mit is jelent a Hyamatrix?

A hyamatrix más szóval mimikai ránckezelést jelent, amelyet a HYAMATRIX nevű professzionális készítmények alkalmazásával végez a szakember. Orosz kutatóorvosok fejlesztettek ki nanotechnológiát alkalmazva. Ez a Hyamatrix két komponensből áll. Egyrészt destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, másrészt mátrix peptideket az ampulla.

Ezek az összetevők könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe, pótolják a hyaluronsav hiányt, és megalapozzák, hogy egy stabil mátrixváz képződjön, úgy hogy közben blokkolják a hyaluronsavat lebontó enzimek szintézisét. Ez pedig azzal jár, hogy a hyaluronsav a leghosszabb ideig az arcbőrben marad, mellyel az az eredményt érhető el, hogy a bőr intenzíven regenerálódik, a kollagén és elasztin újratermelődik, csökken a ráncok mélysége és erős lifting hatás jelentkezik.

Hogyan zajlik egy kezelés?

A kb. 45 perces kezelés elején – amelyet a szakember az arcon, a szemkörnyékén és a nyak-dekoltázs területen végezhet – a bőr megtisztítása történik. Ezután egy hámlazítás után következik az első hatóanyag (destrukturált hyaluronsav) felvitele a bőrre, majd a második hatóanyag (mátrix-peptid) bejuttatása. A kezelés befejeztével a szakember regeneráló krémmel látja el a bőrt.

Mikor alkalmazható?

A mimikai ráncok megjelenésével már elkezdhető a kezelés, ránctalanítás céljából. Ezen kívül jó szakmai tapasztalatok vannak a sérült arcbőr helyreállításában, illetve a rozacea (kivörösödő gyulladt bőr) kezelésében.

Milyen előnyei vannak?

A kezelés legfontosabb előnye, hogy azonnal jelentkezik az eredmény. Az arc mimikai ráncai kisimulásnak, a barázdák mélysége csökken, a ráncok hossza rövidül. Javul a bőr színe, üde, sugárzó szép bőr lesz, a pórusok finomodnak, és azonnal hidratálódik a bőr. A kezelést nemcsak önmagában, hanem kiegészítő kezelésekkel együtt is igénybe lehet venni, pl. az ultrahangkezeléssel vagy elektro-kozmetikai kezeléssel együtt

Hány kezelés szükséges és mennyibe kerül?

Egy kezelés ára kb. 25 000 Ft körül mozog. Ahhoz, hogy hosszan tartó eredmény szülessen, javasolt 4-6 kezelés felvétele.